به عنوان کوچ، پس از جلسه کوچینگ چه کنیم؟
فهرست مطالب
Toggleمهم نیست که یک جلسه کوچینگ در حین انجام چقدر موفقیت آمیز باشد، اما اگر بعد از پایان به تغییر منجر نشود، موثر نبوده است.
متأسفانه، بسیاری از مراجعان به اندازه کافی کار را دنبال نمی کنند و در نتیجه پس از جلسه کوچینگ، زمان مهمی را که برای کوچینگ سرمایه گذاری کرده اند تلف می کنند. شما می توانید با اتخاذ این روش ها بعد از هر جلسه، روند را موثرتر کنید.
ما در این مقاله از وب سایت سلیمی برنا، فهرست نکات و سؤالاتی که شما به عنوان کوچ باید پس از جلسه کوچینگ استفاده کنید را آماده کرده ایم تا به شما کمک کند، پیشرفت هرکسی را که کوچ میکنید پیگیری کنید؛ بدین صورت در جلسات بعدی، همچنین در بین جلسات وپس از جلسات کوچینگ حمایت معنا داری ارائه خواهی داد.
درست پس از جلسه کوچینگ
مطالب مربوط به جلسه را بنویسید همه چیزهایی را که می بینید، می شنوید و درباره پیشرفت مراجعان خود فکر می کنید به خاطر نمی آورید، آن را در مکانی اختصاصی یادداشت کنید یا پرونده ای جداگانه مختص هر مراجع اختصاص دهید.
ممکن است برای دریافت این اطلاعات از یک الگوی استاندارد استفاده کنید. یادداشتهای خوب به شما این امکان را میدهند که در حین حرکت به سمت جلو بازخورد معنادارتری ارائه دهید.
پس از جلسه کوچینگ از خود بپرسید:
- برای حمایت از پیشرفت این مراجع از هم اکنون تا جلسه کوچینگ بعدی من چه کاری می توانم انجام دهم؟
- از این جلسه چه چیزی یاد گرفتم که نمی دانستم در آن شرکت کنم؟
- شخصی که من کوچ می کنم چه چیزی یاد گرفته است؟ چه پیام های کلیدی در این جلسه تقویت شد؟
وظایفی که باید پس از جلسه کوچینگ، به عنوان کوچ انجام دهید
این وظایف باید به بخشی از تمرینات مدیریتی شما تبدیل شوند، اگر قبلاً نبوده اند. زمانی را در تقویم خود برنامه ریزی کنید تا روی کارهایی که به خاطر سپردن یا تکمیل آنها برای شما سخت تر است، کار کنید.
پیگیری توافقات قراردادهای کتبی خود را به صورت دوره ای مرور کنید و موارد اقدام را دنبال کنید. اگر مراجع شما درخواست کمک خاصی از شما کرده است، مطمئن شوید که آنچه را که نیاز دارد دریافت می کند.
1. پس از جلسه کوچینگ علائم پیشرفت را نظاره کنید
برای ارائه بازخورد معنادار، باید بدانید چه اتفاقی در حال رخ دادن است. تلاش موثری برای مشاهده انواع تعاملات یا وظایفی که مراجع در جلسات کوچینگ شما در اولویت قرار داده است، انجام دهید.
2. پس از جلسه کوچینگ مستقیماً بررسی کنید
یک خط مشی صریح درهای باز تنظیم کنید که تیم شما را تشویق می کند تا با سؤالات به سراغ شما بیایند. دانستن اینکه میتوانند به دنبال کمک باشند، ممکن است انگیزه آنها را برای استقامت در زمانی که احساس میکنند درگیر هستند، ایجاد کند.
3. پس از جلسه کوچینگ تاثیر جلسات را از مراجع خود بخواهید
همانطور که می بینید افراد شروع به تغییر و رشد می کنند، تاثیر رشد آنها را به صراحت بیان کنید. شنیدن آن از زبان شما انگیزه آنها را افزایش می دهد (و رضایت آنها را جلب می کند).
4. مراقب تغییرات در رابطه باشید
پس از جلسه کوچینگ به بعد احساسی تعاملات خود توجه کنید. اگر تغییری نگران کننده را احساس کردید، زودتر دست به کار شوید.مانند یک حرفه ای رفتار کنید، نباید جلسات سمت و سوی احساسی بین مراجع و کوچ به خود بگیرد.
چند نکته برای بازخورد گیری پس از جلسه کوچینگ
پس از جلسه کوچینگ خودتان را ارزیابی کنید به طور دوره ای عملکرد خود را به عنوان یک کوچ با پرسیدن این دو سوال از خود ارزیابی کنید:
آیا من نیازهای تک تک افراد تیمم را برآورده می کنم؟
با ذهنیت آزمون و خطا به نقش خود نزدیک شوید و در انجام تصمیمات در طول مسیر، خود را باز نشان دهید.
به طور دوره ای با هرکسی که مربیگری می کنید در مورد اینکه چه چیزی موثر است و چه چیزی نیست چک کنید – اما به قضاوت خود اعتماد کنید.
آیا من جلسات را خاتمه میدهم؟
کوچینگ یک خیابان دو طرفه است، بنابراین با خود صادق باشید که آیا مانع پیشرفت افراد می شوید یا بازخورد های متفاوتی درباره جلسات خود می بینید. هر کاری می توانید انجام دهید تا مراجع موفق تر شود.
سوالات متدوال
سخن آخر
البته، پس از جلسه کوچینگ وظیفه پیگیری هرگز به پایان نمی رسد. پیگیری و پاسخگویی، وظایف همیشگی یک کوچ است. همانطور که با کوچ کردن راحتتر و راحتتر میشوید، ممکن است دیگر نیازی به فهرستی مانند فهرست بالا نداشته باشید. اما اگر پس از جلسه کوچینگ میخواهید سبک و جلسات خود را بازنگری کنید، آن را نگه دارید.
دیدگاهتان را بنویسید