بیزینس کوچینگ چیست؟ یک تحول متفاوت شغلی
بیزینس کوچینگ چیست؟
کوچینگ کسب و کار برای مدیر عاملان و صاحبان مشاغلی که می خواهند خود و شرکت هایشان پیشرفت کنند وبه سطح بالایی برسند به یک روش رایج و مهم تبدیل شده است. ولی با این حال، بسیاری از رهبران کسب و کار درک درستی از بیزینس کوچینگ ندارند و این کار را تلف کردن وقت میدانند. اما تا به حال از خود پرسیده اید بیزینس کوچینگ چیست ؟ به طور خلاصه، بیزینس کوچینگ یک رابطه بین صاحب یا مدیر عامل کسب وکار و یک مربی حرفه ای است که هدف آن توسعه کسب و کار است. نقش مربی به طور کلی، این است که به شما کمک کند یک چشم انداز از کسب و کار خود طراحی کنید که بتوانید به درجه ای از موفقیت برسید که برن شما یک برند نام دار میان سایر برندها باشد. مربی ها از تمام توان خود استفاده میکنند، دانش خود را در اختیار شما قرار میدهند و به شما این امکان را میدهند تا کسب و کار خود را به درجه ای که میخواهید برسانید.
چرا به یک بیزینس کوچ نیاز داریم ؟
استخدام یک مربی کسب و کار به معنی استخدام کردن یک مشاور برای تعمیر و ترمیم صنعت یا تجارت شما نیست، بلکه یک مربی کسب و کار واقعی کمک میکند تا کسب و کار خود را با روندی منحصر بفرد تغییر دهید تا بازدهی کار شما افزایش یابد. بیزینس کوچینگ یک مشاوره یا یک درمانگر نیست. مربی های کسب و کار مانند یک مشاور عمل نمی کنند. مربیان به تعیین جهت، بهترین بازخورد، ابزار و راهنمایی شما کمک میکنند ؛ آنها به شما کمک می کنند تا بر روی هدف خود متمرکز شده و مسیر کسب و کار خود را در راه درستی پیش ببرید.
گوش فعال و مغزی توانا از ویژگی های مهم و کلیدی هر مربی است. یک مربی کسب و کار خوب به راحتی به شما نمی گوید چه کاری را انجام دهید بلکه شما را در مسیر هدفتان قرار میدهد و به رشد شما در این زمینه کمک می کند.
چگونه یک بیزینس کوچ پیدا کنیم ؟
افراد زیادی وجود دارند که خود را مربی کسب و کار می نامند که هیچ گونه اعتبار حرفه ای ندارند. می تواند کمی دشوار باشد که بفهمیم به چه کسی اعتماد کنیم و به چه کسی اعتماد نکنیم. پیدا کردن یک مربی یک فرآیند مهم است که به عوال متعددی بستگی دارد و اینکه این عوامل چقدر با هدف های شما هم جهت هستند بستگی دارد. در اینجا چهار مورد از مهم ترین مواردی که یک مربی کسب و کار باید داشته باشد ذکر شده است:
1 . تجربه و سطح مهارت مربی
2 . برنامه ای که آنها استفاده می کنند
3 .مدرک و گواهی
4 . عملکرد مربی
همه این نکات هنگام انتخاب یک کوچ مهم هستند، اما همچنان تناسب شخصی و قلبی چیزی است که یک کوچ تجاری را برای شما بهترین می کند.
همچنین برای انتخاب یک مربی سعی کنید سوالاتی را از خود بپرسید و در ذهن خود مربی را با سوالات مورد نظر مقایسه کنید.
آیا اگر مشکلی پیش بیاید در هر شرایطی به شما کمک میکنند؟
آیا اگر به مشکل مالی برخورد کنید شما را رها می کند؟
آیا آنها واقعا توانایی رشد کسب و کار شما را دارند؟
آیا ، آیا و هزاران آیا های دیگر.
مهرداد سلیمی از جمله بیزینس کوچ هایی است که سالهاست بیزینس کوچ افراد زیادی بوده است. برای درخواست کوچینگ می توانید وارد شوید.
تاریخچه بیزینس کوچینگ چیست؟
پیدایش اصطلاح “کوچینگ” در اواخر دهه 1880 آغاز شد. این اصطلاح عمدتا از طریق اشکال مختلف با حرفه ورزش مرتبط بوده است. وقتی به مربیگری فکر می کنیم اولین فکری که به ذهن ما خطور می کند در مورد مربیگری ورزشی است. این به این دلیل است که مربیگری در عرصه ورزش بسیار توسعه یافته است.
اصطلاح “مربی” در ابتدا در سال 1830 شروع شد و دانشگاه آکسفورد معنای این اصطلاح را به عنوان زبان عامیانه برای معلمان بیان کرد. کوچینگ را می توان به روش ها و روش های مختلفی بسته به منطقه ای که در آن قرار دارد تعریف کرد.
یک تعریف بسیار ساده از این اصطلاح گسترده این واقعیت است که کوچینگ یک متدولوژی واقعی است. بر هدایت، آموزش و آموزش یک فرد یا گروهی از افراد با تنها هدف دستیابی به اهداف و مقاصد معین متمرکز است.
فواید بیزینس کوچینگ چیست؟
بیشتر افراد فکر می کنند هر زمانی به مشکل خوردند باید از یک بیزینس کوچینگ استفاده کنند. در حالی که حتی اگر شما یک کسب و کار موفق دارید باز هم به یک مربی کسب و کار نیاز دارید تا کسب و کار خود از آنچه هست بیشتر رشد بدید.
* مشخص کردن هدف نهایی و برنامه ریزی برای دست یافتن به آن هدف ها
* یک محیط عالی و ایده آل برای رشد کارکنان فراهم میسازد
*پیشگیری یک روند عالی برای موفقیت کسب و کار
* ایجاد اعتماد به نفس درون خودتان و کارکنانتان
و خیلی مزایای بیشمار دیگر و یکی از بهترین فواید یک مربی کسب و کار این است که باعث می شود فعالیت های بهتر، مؤثرتر و هوشمندانه تر نصیب شما شود ، چرا که شما به صورت دقیق اهداف خود را مشخص کرده اید. در واقع مربی کسب و کار برایتان مشخص می کند که چه می خواهید، چه می توانید بخواهید و چه باید بخواهید.
مراحل تبدیل شدن به یک بیزینس کوچینگ چیست؟
تبدیل شدن به یک کوچ موفق نیازی به گذارندن دوره های آکادمیک ندارد اما یک کوچ حرفه ای و مجرب باید مهارت های لازم برای انجام کار را یاد گرفته و تمرین کند .
به همین دلیل ، کوچ ها برای کسب مهارت و دانش لازم نیاز به شرکت در دوره بیزینس کوچینگ دارند تا با کسب مهارت های تخصصی و کسب تجربه بتوانند در رشد و توسعه مشاغل گوناگون موفق باشند .
نتیجه گیری
یکی از راه های موفقیت و کسب سود بیشتر در دنیای امروز ، استفاده از یک بیزینس کوچینگ خوب است . بیزینس کوچینگ به شما کمک میکند تا از نقطه ای که هستید به نقطه ای که میخواهید برسید . در این راه میتوانید برای داشتن تصمیمات مهم و استفاده از راه حل های کارآمد از یک کوچ حرفه ای استفاده کنید .
از نظر شما یک بیزینس کوچ حرفه ای باید چه عملکردی داشته باشد ؟
نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید .
دیدگاهتان را بنویسید